måndag 3 november 2008

Nytt på stickfronten

Att vara hemma med sjuka barn är inte det roligaste som finns men det har en fördel, man hinner sticka. När mina barn är sjuka så blir det en hel del ligga på soffan och titta på film och då är det lika bra att passa på. Nog för att jag alltid stickar framför tv:n i normala fall med men det är ändå lite extra sticktid.

I helgen stickade jag dessa två mössor på beställning. Stickade i ullblandat garn och i färger som ska matcha vinterkläderna. Då det är två små killar med likadana overaller som ska ha dem gjorde jag dem omvända i färgställningen för att inte allt ska bli lika. Underlättar också rent praktiskt eftersom man då har koll på vems mössa som är vems.

Nu när jag avslutat beställningsarbetet så är det dags att börja ta tag i julklapparna. Jag väntar på ett garn i en speciell färg för att kunna påbörja nästa projekt på listan och tills dess så fortsätter jag på långsockarna. Så här ser det ut än så länge. Sockarna/strumporna är kabelstickade utan häl. Tanken är att jag ska ha dem själv men man vet aldrig, det brukar sällan bli så.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar