tisdag 26 januari 2010

Röjningsryck!

Röjningsryck har jag haft senaste veckan. Det är ju så mycket som man vill ha klart innan den nya familjemedlemmen anländer. Tiden går och det beräknade leveransdatumet närmar sig med stormsteg. Tänk att tiden kan gå både fort och sakta på en gång!

Det tog sin lilla tid att bli klar men nu har jag då äntligen röjt undan att skrot i sovrummet. Ja, inte precis allt men det allra mesta. Man orkar inte så mycket åt gången när man är höggravid och det börjar bli dags när som helst. Men har man bara lite viljestyrka så går det mesta. Nu står till och med spjälsängen monterad och väntar.


Tanken är att spjälsängen sedan ska stå intill vår säng med ena långsidan bortmonterad. På så sätt kan vi samsova men ändå se till att lillebror har lite egen space och att man själv får rörelseutrymme. Men så länge jag är stor och tung och behöver lite plats för att ta mig ur sängen är det bättre att den står bredvid och väntar.


Det bara bäddning av spjälsängen kvar och lite allmänt småplock att fixa. Mormor är på plats och ska bo här de närmaste fjorton dagarna (om det behövs) så att det finns någon hos barnen när det drar igång. Så nu är vi helt redo för lillebrors ankomst.

1 kommentar:

  1. Ett säkert tecken brukar ju vara att man börjar röja och storstäda, säkert snart dags ska du se, lycka till

    SvaraRadera