fredag 10 juni 2011

Sjung om studenten...

Idag var det skolavslutning här. Först ut var smågrabbarna som hade avslutning i kyrkan. Efter det så var det tårtkalas med förskoleklassen, en kul tradition på skolan där barnen går. Efter tårtätandet blev det raka vägen hem och lunch, lite småfix och sistaminutenfixande inför den stora stunden det vill säga dotterns student!

Min stora bebis har tagit studenten! celebrate

Först var det utspring vid skolan.Sen skulle alla studenter i hela stan tåga upp till torget där tillslut alla skolor möttes och höll låda tillsammans. Efter det så gav sig respektive skola/klass iväg till sina flak för att göra sig redo för studentkortegen.
Som synes var det mycket folk ute på gator och torg. Grabbsen väntade tålmodigt men minsteman tyckte att det var ganska högljutt och stoppade fingrarna i öronen.
Så kom då äntligen kortegen igång. :-)
Efter en lång känslofylld dag med mycket stående och gående i värmen så var det dags för oss som inte skulle vidare på studentmottagningar att åka hem. En fullkomligt utmattad minsteman somnade som en stock på väg till bilen och vi andra hade nog velat göra det samma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar