onsdag 19 oktober 2011

Sockar med färgskiftning

Jag stickade ett par sockor till minsteman i det regnbågsfärgade garnet som jag stickade koftan i. Tänkte att det kunde vara fint med ett par matchande sockor. Inte tänkte jag på att barnsockar är små och att det inte skulle bli mycket till färgskiftning.

Garnet är i alla fall jättemysigt och sockorna blev ju fina ändå. senyum


6 kommentarer:

 1. Men vad fina! Jag älskar verkligen de här, så fint med det mörkare upptill som tonas ut i rött. Jag stickar ju också sockar just nu, och färför kom jag att tänka på när jag ser dina att det är väldigt smart att sticka häl och tå i annan färg. Inte nog med att det är fint - smart också för att lättare komma ihåg när man ska börja minska för tån :-)

  SvaraRadera
 2. En annan orsak till att jag gjort häl och tå i annan färg är att jag har ett slittåligare garn där då det oftast är tå eller häl som slits mest. :-)

  SvaraRadera
 3. Fina!!
  Gjorde samma sak häromvckan, de blev helsvarta med en skiftning turkos på tårna... Man lär så länge man stickar...

  SvaraRadera
 4. Hej! försöker hitta nån mailadress till dig men hittar ingen? såg en tjej på underbara barnmässan som hade en jättefin virkad bumber skydd till sin bugaboo och hon sa att hon köpt den av dig =) och jag hade ju såklart vilja ha en jag med! =) ser nu att du har massor av saker jag skulle vilja ha =) så du kan väl maila mig om du vill? om du säljer nu då vill säga ;) ehlin_nylan@hotmail.com. Hopas höra från dig! Mvh Elin

  SvaraRadera
 5. Så söta! Det är ju jättefin färgskiftning :-)

  SvaraRadera