onsdag 23 mars 2011

Skickat och fått

I måndags damp det ner paket här. En blocketfyndad Lodger Bunker i underbar färg och design. Det damp även ned en hög kläder till minibusen och minsteman från Villervalla. Rea är väldigt trevligt tycker jag!Själv skickade jag iväg ännu en bygelprydnad. Detta glömde jag fota innan jag skickade det men den nya ägaren var snäll och fotade åt mig så att jag har till mitt pysselarkiv.


fredag 18 mars 2011

Bygelprydnader och babyfilt

Nu kan jag visa upp mina senaste alster för nu har det landat hos sin ägare. Jag ville ju inte förstöra överraskningen så jag fick hålla mig ett par dagar.


Jag har pysslat frenetiskt torsdag till tisdag för att få detta klart till en väninna som just fått en liten flicka. Bygelprydnaderna till Bugaboovagnen var beställda redan innan men jag fick fria händer så det ena tokmatchade jag med filten. Filten var en välkommen till världen bonus. Det blev väldigt snyggt tycker jag själv och mottagaren verkar vara väldigt glad och nöjd.


Både bygelprydnaderna och filten är virkade i bomullsgarn. Den svarta bygelprydnaden har färgglada träknappar och det röda har knappar i form av tusenskönor. Jag frihandsvirkar mina bygelskydd, blommorna är egendesignade och knapparna är endast dekoration.

måndag 14 mars 2011

Nytt vrålåk

Minsteman har fått ett nytt vrålåk! En alldeles sprillans ny och fin Bugaboo Bee. Jag har fyndat några sprillans nya suffletter också så jag har både gul, blå och röd att byta med. Sånt gillar jag!Jag har hört väldigt mycket gott om denna lilla vagn så jag hoppas att jag blir nöjd med den. För allvarligt talat minsteman är ju faktiskt nöjd bara han kommer ut, han struntar fullkomligt i swirvelhjul, vikt och dylikt när det kommer till vagnen. Det är bara mamman som bryr sig om sånt.*s*Självklart har jag redan pimpat vrålåket med en hemsydd dyna.
Klockrent eller hur! :-)

tisdag 8 mars 2011

Delmål två är nått!

Den 25 februari nådde jag delmål nummer två på min viktresa. Vågen landade på minus tjugo kilo! Det måste ju firas! Tyvärr tog det lite tid innan jag fick möjlighet att göra slag i saken men nu är det gjort.

Precis som förra gången så firar jag med ett frisörbesök och ny frisyr. Med redan kort hår så kan man ju inte göra precis vad som helst så jag valde att vara ännu modigare och klippa ännu kortare! Jag är faktiskt toknöjd!


onsdag 2 mars 2011

Regnbågsmuddar


Jag satt och funderade på muddar. Jag ville göra enkla men fina och jag ville göra dem på strumpstickor då jag inte gillar sömmar. Bläddrade lite i en av mina stickböcker och fastnade för spetsresår. Fick göra om lite i mönsterbeskrivningen då det blir annorlunda när man stickar runt mot när man stickar fram och tillbaka.

Så här fina blev muddarna när de var klara. senyum