lördag 16 mars 2013

Ny layout

Äntligen så fick jag till det! Två kvällar i rad har jag suttit framför burken och fixat och trixat för att få bloggen att se ut som jag vill. Efter mycket testande fram och tillbaka, en hel del svärande och tandagnisslande så lyckades jag greja det!

Mitt mål var att bygga upp min blogg igen från grunden med egna grejor och det har jag gjort. Ja, förutom layoutmallen då för det är en anpassad bloggermall. Det där anpassandet däremot har jag gjort helt själv, det tog lite tid men till slut så lyckades jag hitta det jag ville åt i källkoden så jag kunde anpassa den sista viktiga detaljen och nu är jag nöjd. På min stora skärm ser det bra ut, på vår andra dator med mindre skärm såg det också bra ut så jag hoppas det ser okej ut för andra med.

Så gott folk, jag kan med stolthet säga att min rubrikbanner och alla bilder som pryder bloggen nu är mina egna alster (bortsett från några små freebie digiscrap detaljer som utsmyckning), både det pysslade på bilderna och det Photoshopade.

Nu ska jag göra kväll, imorgon ska jag börja gå igenom och rensa bland gamla inlägg och så ska jag börja lägga upp de alster som jag färdigställt under mitt långa blogguppehåll.